ØJEBLIK
Kurven opdateres

Et lille udpluk af vores eksklusive rejsesæt!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Travelers

Eksklusivt rejsesæt

3 STK

299,00 DKK

SPAR
100,-

399,00 DKK
Gå til varen

Ferietid = tid til forkælelse

Se hele vores udvalg af hudplejesæt

Når vi danskere rejser ud i den store verden, er det ofte for at komme væk fra det lunefulde danske vejr og hverdagens trommerum. Derfor vil vi gøre hvad vi kan for at give dig lidt ekstra luksus med hjem i kufferten, når du rejser gennem Billund Lufthavn. Vi har her samlet et lille udpluk af vores eksklusive rejsesæt, så du kan få en forsmag på de mange skarpe tilbud der venter dig.”

Travel Retail Exclusive - value for money

Vi kalder vores rejsesæt for Travel Retail Exclusive. Et skilt med Travel Retail Exclusive er din garanti for helt unikke varer, som du ikke kan opstøve i almindelige butikker. Samtidig har vi skruet op for mængderne og ned for priserne, så du får fuld smæk for skillingen. Eksempelvis kan du købe spiritus i 1-liters flasker, få dobbeltop på din favoritcreme eller et lækkert makeupsæt sammensat specielt til rejsen.

Gå på opdagelsesrejse

Har du fået appetit på mere? Start rejsen med at gå på opdagelse i vores webshop, og se hvilke skatte dine yndlingsbrands gemmer på. Indtast brandnavn i søgefeltet og se en verden af fantastiske tilbud udfolde sig for øjnene af dig.